off-canvas goes here

Camerele noastre

cuibul tau de relaxare

Toate spațiile de cazare ale hotelului Ambasador sunt amenajate într-un design contemporan elegant. Dotate cu: Wi-fi, Cablu TV, Aer condiționat, Balcon, Seif, Cartelă magnetică pentru acces, Saltea cu memorie, Cadă de baie, Uscător de păr, Minibar, Telefon.

 

Clienții hotelului Ambasador din statiunea Nord Mamaia beneficiază de următoarele servicii suplimentare: Roomservice, Curățat articole de îmbrăcăminte/încălțăminte, Spălat articole de îmbrăcăminte si  Apel de trezire

Camera dubla superioara

Este o cameră de 30 metri pătrați care conține un pat dublu pentru 2 persoane adulte și o canapea extensibilă pentru 1 adult și 1 copil, care va ofera o vedere de ansablu catre mare si lac.

Camera dubla

Este o cameră de 22 metri pătrați cu un pat matrimonial pentru 2 persoane adulte sau in varianta twin cu doua paturi separate de o persoana. Aceste camere sunt disponibile cu vedere la lac sau cu vedere la mare.

Suita Junior

Este o cameră spațioasă de 40 metri pătrați prevăzută cu o zonă pentru dormit cu un pat Queen Size pentru 2 persoane adulte și o zonă de living cu o canapea extensibilă în care pot dormi 2 persoane. Toate camerele Junior Suite au balcon cu vedere la mare.

Suita Senior

Este compus din dormitor cu pat Queen Size pentru 2 persoane adulte, un living spațios prevăzut cu un colțar extensibil în care pot dormi 2 persoane, o baie principală cu cadă și chiuvetă, un WC de serviciu, un balcon la dormitor și o terasă cu vedere frontală la mare. Suprafata totala a apartametului este de 46 metri pătrați.